Friday, May 15, 2009

::baby carrier::

Sekarang Haziq dh 3 bulan n dh pandai kenal Mama Papa..bila lapo cari Mama tp bila nk main, nk bermanja cr Papa aje..pegi jln2 pun camtu, mesti nk tgk muka Papa tolak stroller dia atau Papa yg dokong..kalo Mama yg dokong dia takmo..huhu..ape nk buat..manje Papa..kdg2 bila pegi berjalan, malas nk bwk stroller o tempat tu inconvenience utk menolak stroller, jd baby carrier msti sesuai kn..nk tanya pendapat reader, baby carrier yg bagus camne eik???? Mama penah tgk baby sling tp Papa tak minat..Mei Tai pun menarik jgk sbb kaler..tp ok ke???

5 comments:

  1. ahaa..mei tai sgt okey, but only bl kepala Haziq da kuat/tegak. sling pn ok jgk. u tgk kat website ni http://snuggbaby.com cantik2 designnye ;)

    ReplyDelete
  2. bila nak etak chatbox ni? hihik... Wah!!! Aqeel dah kenal parents dia ek? BANGGA bila nampak perkembangan anak depan mata kan?

    ReplyDelete
  3. mika ade mei tai..i ade buat entry yg lps rasanya bulan mac gtu. ada pic sekali ;)

    ReplyDelete
  4. ajor haziq duk pushchair.. skang xpela dukung.. tapi bila dia dah besar tisyia, kalau dah tak biasa duduk pushchair, peninggg.. hihi.

    ReplyDelete
  5. aisya pun mase die 3 mnths dulu aku belikan baby sling, tp sbb die bombom, mungkin die tak selesa seperti yg diiklankan.. org tgk aku bawak bby sling, aisya duk terperuk kat dalam, diorang kata mcm seksa bby..kejap je guna.. skrg ni dlm buggy, baring dah tak nak, nak duduk je..mcm terer.. if u bot bby carrier, sekejap je guna kot.. baby cepat rimas dlm tu..

    ReplyDelete